Parodie cu vestimentaţia lui Udrea pe blogul lui Ponta, care se retrage din "războiul hainelor" - VIDEO

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a postat, miercuri, pe blogul său, o parodie despre vestimentaţia Elenei Udrea, realizată de Mihai Bendeac şi Delia, după ce ministrul Turismului îl acuzase că poartă zilnic pulovere ce costă 600 de euro bucata.

4090 afișări
Imaginea articolului Parodie cu vestimentaţia lui Udrea pe blogul lui Ponta, care se retrage din "războiul hainelor" - VIDEO

Parodie cu vestimentaţia lui Udrea pe blogul lui Ponta, care se retrage din "războiul hainelor" - VIDEO (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Parodia preluată de Ponta pe blog a fost postată în urmă cu trei luni pe Youtube şi conţine un colaj de imagini şi înregistrări video cu Elena Udrea, fundalul sonor fiind realizat de Delia şi Mihai Bendeac.

Preşedintele PSD anunţă că "în aceste condiţii" se retrage "rapid" din "războiul hainelor" pentru că "sigur câştigă doamna Udrea!".

Ponta a postat clipul de pe Youtube după un schimb de replici cu Udrea despre vestimentaţie şi costurile hainelor celor doi.

Disputa a fost generată de preţul unei rochii purtate de Elena Udrea în urmă cu aproape o săptămână, despre care s-a vehiculat că ar fi costat 14.000 de lire sterline, ministrul replicând pe blog că rochia marca Dolce&Gabbana are preţul de catalog de 780 de lire.

Ulterior, Udrea a explicat, la B1 TV, că nu are copii şi nici nu colecţionează tablouri şi că îi face plăcere să poarte haine frumoase.

În aceeaşi postare de pe blog, Udrea l-a acuzat pe Ponta că ar fi fost "părtaş" la dezinformare, întrucât a fost prezent în emisiunea tv în care s-a discutat despre preţul rochiei ei şi a "tăcut chitic", pentru că poartă "toată ziua" pulovere Paul&Shark de 600 de euro. Şi s-a referit la liderul PSD numindu-l "Pontănac".

Replicile Ponta-Udrea au ajuns la capitolul vestimentaţie după ce, timp de mai multe zile, între cei doi s-au formulat acuze mai dure.

Preşedintele PSD afirma luni că Udrea este "substantiv comun pentru şpagă", spunând că judeţele conduse de către democrat-liberali sunt favorizate la alocarea de fonduri, după ce ministrul Turismului scrisese, sâmbătă, pe blog, că Ponta "l-a dat jos" pe Marian Vanghelie de la conducerea PSD Bucureşti "din invidie, pentru că vrea să fie primul grataragiu politic al ţării".

Udrea se referea la o acţiune electorală a USL din comuna Tupilaţi, judeţul Neamţ, unde simpatizanţilor li s-au oferit mici şi bere, la acţiune fiind prezenţi şi liderii Crin Antonescu şi Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici