PDL a decis să îl propună pe Vasile Blaga la şefia Senatului

PDL a decis să îl propună pe Vasile Blaga pentru funcţia de preşedinte al Senatului şi va merge luni cu această variantă în coaliţie a declarat pentru MEDIAFAX prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde.

956 afișări
Imaginea articolului PDL a decis să îl propună pe Vasile Blaga la şefia Senatului

PDL a decis să îl propună pe Vasile Blaga la şefia Senatului (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Astăzi am stabilit la nivelul liderilor PDL că varianta pe care o propunem este Vasile Blaga. Cu această variantă mergem mâine în coaliţie", a declarat Frunzăverde, duminică seară, pentru MEDIAFAX.

Mircea Geoană a fost revocat, miercuri, din funcţia de preşedinte al Senatului, plenul acestei Camere aprobând hotărârea de încetare a mandatului cu 112 voturi "pentru", 5 abţineri şi 2 voturi "împotrivă".

Ulterior, Petru Filip (PDL) a fost desemnat preşedinte interimar al Senatului până la alegerea unui nou preşedinte.

Luni dimineaţă, coaliţia urmează să discute despre desemnarea unui candidat comun la preşedinţia Senatului, în condiţiile în care PDL a susţinut că funcţia trebuie să îi revină însă şi UDMR a evocat posibilitatea de a revendica postul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici