PDL convoacă Colegiul Director pentru a pregăti lansarea lui Băsescu în cursa prezidenţială

Liderii PDL se reunesc, duminică, într-o şedinţă de Colegiu Director, începând cu ora 18.00, la sediul central al partidului, pentru pregătirea lansării lui Traian Băsescu în campania prezidenţială.

20 afișări
Imaginea articolului PDL convoacă Colegiul Director pentru a pregăti lansarea lui Băsescu în cursa prezidenţială

PDL convoacă Colegiul Director pentru a pregăti lansarea lui Băsescu în cursa prezidenţială (Imagine: Hazz Sandor/Mediafax Foto)

Liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că decizia privind convocarea Colegiului Director la care vor participa şi toţi liderii de filiale ai partidului a fost luată în cursul zilei de sâmbătă, democrat-liberalii urmând să stabilească duminică principalele elemente ale strategiei de campanie electorală, dar şi chestiuni organizatorice, precum strângerea semnăturilor pentru candidatul PDL.

Surse din conducerea PDL au declarat pentru MEDIAFAX că această convocare a Colegiului Director are loc în contextul unei posbile lansări a preşedintelui Traian Băsescu în cursa electorală cel mai probabil la sfârşitul săptămânii viitoare.

Lansarea în cursa prezidenţială a preşedintelui Traian Băsescu ar urma să fie organizată de PDL la Sala Palatului, în prezenţa a 7.000-8.000 de militanţi din întreaga ţară.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, în 21 septembrie, după şedinţa BPN, că democrat-liberalii nu sunt încurcaţi de întârzierea anunţării candidatului la prezidenţiale şi că rămân consecvenşi în susţinerea lui Traian Băsescu în cursa electorală.

"Pe noi nu ne încurcă în niciun fel întârzierea anunţării candidatului nostru la prezidenţiale. Aşa cum au mai spus colegii mei, am mai spus şi eu, PDL rămâne consecvent şi îl susţine pe preşedintele Traian Băsescu la prezidenţiale şi această problemă este o problemă pe care o va anunţa când o va anunţa. Sunt convins că, aşa cum spunea preşedintele nu de mult, că va face ce trebuie, acest lucru îl va face în perioada următoare", a spus Flutur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici