Pe cine va propune PSD pentru funcţia de premier, dacă Guvernul Orban va fi demis: Un intelectual de stânga, greu de refuzat

Marcel Ciolacu a anunţat, luni, că dacă Guvernul Orban va fi demis prin moţiune de cenzură, atunci PSD va propune pentru funcţia de premier „un intelectual de stânga”, care „va fi greu de refuzat” de către preşedintele Klaus Iohannis.

1260 afișări
Imaginea articolului Pe cine va propune PSD pentru funcţia de premier, dacă Guvernul Orban va fi demis: Un intelectual de stânga, greu de refuzat

Un intelectual de stânga, greu de refuzat

„Noi dorim în primul rând să dăm Guvernul Orban jos şi cred că vom reuşi miercuri. Mai departe intrăm într-o logică constituţională. Din discuţiile avute cu colegii mei din teritoriu şi cu parlamentarii urmează ca PSD să meargă la preşedintele României cu o propunere de prim-ministru, nu membru al PSD. O să mergem ca propunere cu un intelectual de stânga şi un om care va fi greu de refuzat de către preşedintele României. Avem această propunere, nu e membru de partid”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

El a subliniat că PSD nu va vota Guvernul Orban, dacă preşedintele Klaus Iohannis va veni din nou cu această propunere.

Liderul PSD a adăugat că bătălia partidelor pentru anticipate reprezintă doar „un joc politic”.

„Dacă în acest moment minorităţile, PMP, ALDE şi alţi deputaţi şi senatori neafiliaţi nu vor vota moţiunea ca să nu declanşeze anticipate, în momentul în care vine propunerea pentru alt guvern toate aceste formaţiuni vor vota Guvernul, să nu se ajungă la anticipate. E un joc politic până la urmă. Nu face parte din agenda românilor. Costurile vor fi plătite de PNL”, a completat Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici