Plumb: Cât timp lipseşte Ponta, nu vom lua nicio decizie majoră

Preşedintele interimar al PSD Rovana Plumb a declarat vineri că premierul Victor Ponta are "dreptul să decidă asupra sănătăţii" sale, iar cât timp va lipsi din ţară "nu va fi luată nicio decizie majoră".

452 afișări
Imaginea articolului Plumb: Cât timp lipseşte Ponta, nu vom lua nicio decizie majoră

Plumb: Cât timp lipseşte Ponta, nu vom lua nicio decizie majoră (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Întrebată ce părere are despre faptul că mai mulţi lideri PSD i-au cerut premierului să se întoarcă de urgenţă în ţară, Plumb a spus că Ponta are dreptul să decidă asupra sănătăţii sale.

"Eu cred că premierul este cel care are dreptul să decidă asupra sănătăţii lui, sunt sigură că partidul nostru este un partid unit, este un partid puternic, este un partid al stabilităţii, niciodată Partidul Social Democrat nu a declanşat vreun scandal şi, bineînţeles, nicio măsură majoră sau o decizie majoră nu va fi fi luată până când premierul se va întoarce în ţară", a declarat Rovana Plumb, după adunarea generală a Asociaţiei Municipiilor din România.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, joi seară, că premierul Victor Ponta "trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară şi să spună clar ce are de gând să facă".

"Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară! Datoria lui e să se întoarcă urgent şi să spună clar ce are de gând să facă. Dacă Victor Ponta nu înţelege, nu e bine”, a declarat Marian Oprişan la Realitatea TV.

El a mai spus că Victor Ponta trebuie "să se întoarcă la post imediat" deoarece "lucrurile nu merg bine pentru partid şi guvernare".

Miercuri seară, coordonatorul PSD, Liviu Dragnea, spunea că în partid există ”o stare de dezorientare în organizaţii” şi că ar fi bine ca Victor Ponta ”să încerce să facă un efort, chiar dureros” să se întoarcă. "Problema medicală a lui Victor Ponta este serioasă, dar este bine să încerce să facă un efort, chiar dureros, să vină la Palatul Victoria. Ăsta e punctul meu de vedere, pe care i l-am spus şi lui şi nu mă ascund (...) Cred că are şi o foarte mare reţinere să fie filmat în cârje când urcă la Guvern, dar cred că ar trebui să facă asta", a declarat, la TVR, coordonatorul PSD.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici