PNL a cerut Camerei Deputaţilor să clarifice pe cine a reprezentat Dragnea în SUA şi cine a plătit

PNL a cerut Camerei Deputaţilor să clarifice dacă Liviu Dragnea a avut un mandat de reprezentare a instituţiei şi cine a acoperit cheltuielile vizitei, a declarat vineri deputatul PNL Cătălin Predoiu, afirmând că liberalii vor primi un răspuns la următoarea şedinţă a Biroului Permanent.

4824 afișări
Imaginea articolului PNL a cerut Camerei Deputaţilor să clarifice pe cine a reprezentat Dragnea în SUA şi cine a plătit

PNL a cerut Camerei Deputaţilor să clarifice pe cine a reprezentat Dragnea în SUA şi cine a plătit

"Astăzi în şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor am solicitat în numele Grupului Parlamentar PNL să se clarifice dacă domnul Dragnea a avut un mandat de reprezentare din partea Camerei Deputaţilor cu ocazia vizitei pe care a desfăşurat-o în SUA între 17 şi 21 ianuarie (…) şi dacă a făcut uz de această calitate, cine a acoperit aceste cheltuieli", a declarat vicepreşedintele Camerei, Cătălin Predoiu, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

Liberalii vor primi clarificări în următoarea şedinţă a Biroului Permanent, a mai spus Predoiu.

"Am stabilit ca această discuţie să aibă loc la viitorul Birou Permanent al Camerei Deputaţilor, când vom primi şi răspunsurile din partea preşedintelui Camerei Deputaţilor şi a staff-ului instituţiei. (…) Vrem să vedem care este acest adevăr. Nu plecăm cu rea credinţă la această discuţie şi nici nu facem procese de intenţie, dar ne facem datoria să contribuim la transparenţa funcţionării Camerei Deputaţilor", a spus Predoiu, afirmând că nu a existat o poziţie ostilă în şedinţa Biroului Permanent.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici