PNL Bistriţa Năsăud cere excluderea lui Jenor Beudean, după ce acesta ar fi agresat o femeie. Alina Gorghiu: Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare - GALERIE FOTO

PNL Bistriţa Năsăud a anunţat vineri că Biroul Politic Judeţean se va întruni în şedinţă de urgenţă cu propunerea de excludere din partid a lui Jenor Beudean, după ce acesta ar fi agresat o femeie, iar bărbatul acesteia a postat imaginile online.

7391 afișări
Imaginea articolului PNL Bistriţa Năsăud cere excluderea lui Jenor Beudean, după ce acesta ar fi agresat o femeie. Alina Gorghiu: Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare - GALERIE FOTO

PNL Bistriţa Năsăud cere excluderea lui Jenor Beudean, după ce acesta ar fi agresat o femeie. Alina Gorghiu: Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare (Imagine: Facebook)

Gorghiu: Îi cer iertare femeii agresate de fostul vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut vineri scuze în mod public femeii agresate în trafic de fostul vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud, Jenor Beudean.

''Oamenii de genul acesta nu au nicio scuză şi nu au nimic în comun cu PNL. Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare pentru momentul prin care a trecut. Mă bucur că a avut curajul să facă public incidentul. Sper ca autorităţile să-şi facă treaba şi să înlăture orice dubiu că ar încerca să-l favorizeze pe agresor'', a scris Gorghiu pe Facebook.

Beudean va fi exclus din partid.

"Biroul Politic Judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud se delimitează categoric de orice act de violenţă asupra unei persoane, cu atât mai mult asupra unei femei. Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primăria Şieu-Odorhei, sunt de o gravitate excepţională, inacceptabile şi nu pot fi sub nicio formă tolerate de Partidul Naţional Liberal. Drept urmare, în cel mai scurt timp, Biroul Politic Judeţean al PNL se va întruni în şedinţă de urgenţă cu propunerea de excludere din partid, în conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut", se arată într-un comunicat transmis de PNL.

PNL precizează că Jenor Beudean nu mai deţine nicio funcţie de conducere în cadrul PNL Bistriţa-Năsăud din data de 15 aprilie.

Soţul femeii agresate, Cristian Cezar Constantinescu, a posta, vineri, pe Facebook imagini care îl înfăţişau pe Jenor Beudean agresând-o pe soţia sa.

"Supun atenţiei dumneavoastră o situaţie extrem de neplăcută, în care soţia mea a fost agresată de către un politician de frunte a judeţului Bistriţa Năsăud", a scris Cristian Cezar Constantinescu pe Facebook.

El a relatat că marţi, 14 iunie 2016, în jurul orei 16:00, soţia sa se afla în Bistriţa, pe Bulevardul Independenţei, la o trecere de pietoni semaforizată şi dupa ce semaforul a arătat culoarea verde s-a angajat în traversare pe zebră, când "un autoturism marca Toyota, cu numar de înmatriculare BN30WVW a venit în viteză, în ciuda culorii roşii a semaforului (pentru şofer)".

"Evident că soţia mea s-a speriat pentru că putea fi accidentată şi a lovit cu piciorul în maşina respectivă. Şoferul a înjurat-o (nici nu mă asteptam la altceva) şi fiecare şi-a continuat drumul. (...) Când a ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Solomon Halita, acelaşi autoturism care trecuse pe culoarea roşie a oprit chiar pe trecerea de pietoni (deh, smecher!!!), şoferul s-a dat jos şi a lovit-o pe soţia mea peste faţă, a bruscat-o, i-a rupt maieul şi a agresat-o verbal", susţine Cristian Cezar Constantinescu.

El mai afirmă că aceasta a mers la Poliţia locală si a depus o plângere pe data de 15 iunie, unde a înmanat pozele tipărite organelor legii. "Mare minune: procesul verbal (...) nu se află încă înregistrat!!!!!", anunţă bărbatul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici