PNL convoacă pe 6 septembrie Delegaţia Permanentă şi CN, pentru analiza referendumului în filiale

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a anunţat, miercuri, convocarea, pentru 6 septembrie, a Delegaţiei Permanente şi a Consiliului Naţional Executiv, care vor analiza rezultatele de la referendum, dar şi o şedinţă a grupurilor parelamentare reunite, pentru luni.

494 afișări
Imaginea articolului PNL convoacă pe 6 septembrie Delegaţia Permanentă şi CN, pentru analiza referendumului în filiale

PNL convoacă pe 6 septembrie Delegaţia Permanentă şi CN, pentru analiza referendumului în filiale (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Delegaţia Permanentă şi Comitetul Naţional Executiv au fost convocate pentru data de 6 septembrie, la Bucureşti, având pe ordinea de zi inclusiv o analiză a rezultatelor de la alegerile locale şi de la referendumul pentru demiterea preşedintelui din fiecare filială în parte”, a spus Voicu.

El a precizat că au fost convocate şi grupurile parlamentare reunite ale PNL, pentru data de luni, 3 septembrie, începând cu ora 12.00, pentru a discuta priorităţile legislative pentru ultima sesiune a acestei legislaturi septemberie- decembrie.

Liberalii şi-au stabilit, în cadrul Biroului Politic Central şi reprezentanţii pe care grupul PNL îi va avea în Birourile Permanente ale celor două Camere, în sesiunea viitoare.

Astfel, potrivit lui Voicu, în Biroul Permanent al Senatului, în afară de funcţia de preşedinte ocupată de preşedintele Crin Antonescu, PNL va mai ocupa două poziţii – conform algoritmului – şi anume funcţia de vicepreşedinte care urmează să fie ocupată de Dan Radu Ruşanu şi funcţia de chestor care urmează să fie ocupată de senatorul Ioan Ghişe.

La Camera Deputaţilor, PNL va avea trei poziţii în Biroul Permanent, funcţia de vicepreşedinte urmând să fie ocupată de Alina Gorghiu, funcţia de chestor, de Dan Motreanu şi funcţia de secretar, de deputatul Cristian Buican.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici