PNL va sesiza joi CC în legătură cu OUG 50

PNL va sesiza, joi, Curtea Constituţională, cu privire la legea de aprobare a OUG 50, a anunţat, în plenul Camerei Deputaţilor, viceliderul grupului liberal Eugen Nicolăescu (PNL), arătând că această ordonanţă are "elemente de neconstituţionalitate".

32 afișări
Imaginea articolului PNL va sesiza joi CC în legătură cu OUG 50

PNL va sesiza joi CC în legătură cu OUG 50

El a mai spus că proiectul de lege de aprobare a acestei ordonanţe este "prost" şi a precizat că, deşi a cerut un punct de vedere oficial al Guvernului pe tema ordonanţei, a primit două puncte de vedere contradictorii de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului şi de la Ministerul de Finanţe.

După votul final dat asupra OUG 50, şi liderul grupului PSD Mircea Duşa a criticat această ordonanţă, apreciind că Guvernul "îşi bate joc de români" şi în ultima zi de activitate a Legislativului.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, joi, proiectul de lege privind ordonanţa creditelor populaţiei, cu modificările cuprinse în raportul suplimentar elaborat miercuri de Comisia de Buget, Finanţe şi Bănci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici