Ponta a făcut o baie de mulţime în Dâmboviţa, unde participă la slujba de la Mănăstirea Nucet

Premierul Victor Ponta participă, vineri, la Mănăstirea Nucet din judeţul Dâmboviţa, la sărbătoarea Izvorul Tămăduirii, unde a făcut o baie de mulţime, salutând oamenii şi dând mâna cu aceştia.

1403 afișări
Imaginea articolului Ponta a făcut o baie de mulţime în Dâmboviţa, unde participă la slujba de la Mănăstirea Nucet

Ponta a făcut o baie de mulţime în Dâmboviţa, unde participă la slujba de la Mănăstirea Nucet (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Victor Ponta a ajuns la Nucet în jurul orei 11.00, fiind aşteptat de autorităţile locale.

În drumul spre mănăstirea din localitate, premierul a salutat oamenii veniţi la sărbătoarea Izvorul Tămăduirii şi a dat mâna cu aceştia.

La un moment dat, o persoană din mulţime a strigat "Trăiască preşedintele României", iar câţiva dintre cei prezenţi au început să aplaude, Ponta răspunzând: "Să trăiţi şi dumneavoastră".

El a fost întâmpinat cu pâine şi sare, dar şi cu ouă roşii de către o tânără îmbrăcată în costum popular.

Victor Ponta urmează să participe la slujba de la Mănăstirea Nucet prilejuită de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii.

Vineri a început campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici