Ponta a numit mai mulţi reprezentanţi ai UDMR în posturi de secretar de stat

Premierul Victor Ponta a semnat mai multe decizii prin care reprezentanţi ai UDMR au fost numiţi în posturi de secretar de stat în ministerele Transporturilor şi Finanţelor, la Departamentul pentru Ape şi la conducerea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

347 afișări
Imaginea articolului Ponta a numit mai mulţi reprezentanţi ai UDMR în posturi de secretar de stat

Ponta a numit mai mulţi reprezentanţi ai UDMR în posturi de secretar de stat (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Astfel, Istvan Zoltan, consilier local în Târgu Secuiesc şi fost preşedinte al filialei locale UDMR, a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Attila Gyorgy, prodecan la Facultatea de Finanţe-Bănci din Academia de Studii Economice, a fost numit secretar de stat în Ministerul Finanţelor, Sándor Pásztor, director executiv al Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri, a fost numit secretar de stat la Departamentul pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, iar Jozsef Birtalan, vicepreşedinte al Consiliul Reprezentanţilor Unionali şi consilier judeţean în Harghita, a fost reinstalat la conducerea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, cu rang tot de secretar de stat, funcţie pe care a mai deţint-o în Guvernul Tăriceanu.

Deciziile au fost semnate miercuri de premierul Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici