Ponta: Băsescu nu va mai fi nimic anul viitor, poate doar vreun INCULPAT. Nu va mai avea imunitate

Preşedintele Băsescu nu va mai fi nimic anul viitor, poate doar "vreun inculpat" dacă va fi cazul, deoarece îi va expira imunitatea care l-a "salvat" până acum de un dosar în cazul casei din Mihăileanu şi al Flotei şi de care poate ar avea nevoie şi pentru terenul din Călăraşi, a declarat premierul Victor Ponta.

864 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu nu va mai fi nimic anul viitor, poate doar vreun INCULPAT. Nu va mai avea imunitate

Ponta: Băsescu nu va mai fi nimic anul viitor, poate doar vreun INCULPAT. Nu va mai avea imunitate

El a precizat însă că nu se referă la nimic concret, că vorbeşte în principiu, la genul "dacă ar fi cazul", şi că aceasta este treaba justiţiei, nu a lui.

Ponta a susţinut declaraţia după ce a afirmat că Băsescu nu va fi numit prim-ministru de către PSD sau PNL.

"Nu o să mai fie nimic Băsescu de la anul. S-ar putea să fie vreun inculpat, dar asta e treaba justiţiei, nu a mea. A avut imunitate în aceşti 10 ani. Dacă vor fi lucruri pe care justiţia le cercetează, sigur că domnia sa trebuie să dea socoteală. Îi încetează imunitatea care l-a salvat de «Casa Mihăleanu», de «Flotă», de toate afacerile şi pe care, probabil, ar invoca-o şi în cazul acesta al terenurilor din Călăraşi", a spus Ponta la RTV.

Premierul a precizat din nou că nu se referă la lucruri concrete deoarece, spre deosebire de preşedinte, el nu cunoaşte lucruri din dosare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici