Ponta: Băsescu şi Ungureanu aveau deja vândută ţara străinilor şi celor care le dau şpagă

Premierul Victor Ponta a spus, duminică, la Iaşi, că în urmă cu două luni, când a fost dat jos Guvernul, "Traian Băsescu, care stă speriat şi turbat ca un scorpion, era supărat că el şi Mihai Răzvan Ungureanu aveau deja vândută ţara străinilor şi celor care le dau şpagă".

1895 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu şi Ungureanu aveau deja vândută ţara străinilor şi celor care le dau şpagă

Victor Ponta (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Acum două luni, când a fost dat jos Guvernul, Traian Băsescu era supărat că el şi Mihai Răzvan Ungureanu aveau deja vândută ţara străinilor şi celor care le dau şpagă. Vă rog să mă sprijiniţi să ne apărăm ţara şi să o păstrăm doar pentru noi. În spun lui Traian Băsescu, care stă speriat şi turbat ca un scorpion, îi spun că vara aceasta nu se poartă albul lui, şi se poartă tricolorul României", a afirmat premierul la mitingul USL care s-a desfăşurat în Piaţa Unirii din Iaşi.

El a mai spus că în 29 iulie, la referendum, românii vor arăta că "au pedepsit încă un dictator şi un duşman".

Aproximativ 15.000 de persoane au participat, duminică, la mitingul USL din Piaţa Unirii din Iaşi, la care au fost prezenţi preşedintele interimar Crin Antonescu, premierul Victor Ponta, Varujan Vosganian, Relu Fenechiu, Cristian Adomniţiei, Ecaterina Andronescu, Titus Corlăţean, Romeo Stavarache, Daniel Constantin, Gheorghe Nichita.

Oamenii, care au venit cu autocare din mai multe judeţe ale Moldovei, au scandat "Jos Băsescu", având pancarte cu mesaje precum "Trimitem dictatorul cu vaporul", "A minţit, demite-l", "Da la referendum".

Sâmbătă, la Iaşi, în Piaţa Palatului Culturii, a avut loc un miting al PDL, la care au participat peste 10.000 de persoane. La acţiunea PDL au fost prezenţi preşedintele suspendat, Traian Băsescu, care a venit împreună cu soţia sa, liderii democrat-liberali şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici