Ponta: Dacă voi găsi pe cineva să-l pun premier, în mod sigur nu va fi "primarul Iohannis"

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Congresul PNL, că îi invidiază pe liberali pentru noul lor coleg, Klaus Iohannis, el arătând că acesta este un câştig pentru PNL şi USL şi că, dacă va găsi curând pe cineva să-l păcălească şi să-l pună premier, în mod sigur nu va fi "primarul Iohannis".

1805 afișări
Imaginea articolului Ponta: Dacă voi găsi pe cineva să-l pun premier, în mod sigur nu va fi "primarul Iohannis"

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/ Mediafax Foto)

"Ieri (joi - n.r.) eram în Franţa şi acasă era o singură problemă: a venit Iohannnis să-mi ia locul. Vă invidiez că aveţi un nou coleg precum Klaus Iohannis. E un mare câştig pentru PNL, dar şi pentru USL. Dacă voi găsi curând pe cineva să-l păcălesc să-l pun premier în perioada asta, în mod sigur nu cred că va fi primarul Iohanins", a spus Ponta.

El a precizat că va trebui să găsească pe cineva care să se angajeze alături de liberali, de ministrul Varujan Vosganian, pentru a rezolva probleme ca Oltchim, pensionarii militari, revoluţionarii, restituirile.

"Ultimul gând pe care-l am în minte este cine din PSD ia locul cuiva din PNL sau invers", a spus Ponta.

Congresul extraordinar al PNL a început, vineri, în prezenţa a 1.303 de delegaţi şi a invitaţilor din partea partidelor guvernamentale, a reprezentanţilor UDMR, a minorităţilor naţionale şi a liderilor liberalilor europeni, principalul subiect al reuniunii vizând modificarea Statutului PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici