Ponta, după acuzaţiile lui Antonescu privind situaţia din Gorj: A schimbat locurile cu Băsescu

Liderul PSD, Victor Ponta, a răspuns acuzaţiei liderului PNL, Crin Antonescu, conform căruia oamenii ar fi ameninţaţi în Gorj de USD pentru a participa la mitinguri, spunând că nu se poate obişnui cu faptul că Antonescu a schimbat locurile cu Băsescu, care cerea arestararea votanţilor la referendum.

125 afișări
Imaginea articolului Ponta, după acuzaţiile lui Antonescu privind situaţia din Gorj: A schimbat locurile cu Băsescu

Ponta, după acuzaţiile lui Antonescu privind situaţia din Gorj: A schimbat locurile cu Băsescu (Imagine: Dan Duţă/Mediafax Foto)

"Un singur comentariu o să fac: nu mă pot încă obişnui cu faptul că Antonescu merge la Robert Turcescu. Eu sunt unul dintre cei 7,4 milioane de români care au votatîn 2012 ca Băsescu să fie demis şi atunci Turcescu spunea că trebuie să fim în închisoare toţi 7,4 milioane. Nu mă pot obişnui cu Antonescu schimbându-şi locurile cu Băsescu la Turcescu la emisiune şi folosind acelaşi limbaj", a spus Ponta, adîugând că nu vrea să comenteze mai mult, ci doar să transmită că regretă această schimbare de atitudine.

Liderul liberal Crin Antonescu i-a criticat dur pe Traian Băsescu şi pe Victor Ponta într-un discurs rostit, marţi, în faţa a câtorva mii de participanţi la un miting electoral în Gorj, spunând că cei doi ar trebui să se oprească din războiul în care au intrat.

El le-a mărturisit colegilor săi de partid că pleacă "trist" din "judeţul lui Ponta" întrucât a constatat că lucrurile nu sunt atât de frumoase aici pe cât le prezintă prim-ministrul.

"Am avut marea bucurie de a fi în mai mult de zece localităţi din Gorj, inclusiv la Târgu Jiu. Acum, iată ne întâlnim aici, într-un miez fierbinte al judeţului. Plec din Gorj bucuros că Gorjul nu e roşu, că Gorjul e liber, că oamenii au opţiuni în Gorj. Plec trist din Gorj că, din păcate, nu sunt adevărate lucrurile spuse de domnul prim-ministru, deputat de Gorj, că în Gorj nu curge lapte şi miere, că în Gorj sunt oameni care azi câştigă mai puţin decât cu un an sau doi în urmă, că în Gorj sunt oameni care pun problema ce le dau copiilor mâine de mâncare, că în Gorj sunt oameni care sunt ameninţaţi pe motive politice şi acest lucru i-l promit aici domnului Ponta, Partidul Naţional Liberal nu-l va mai permite în România, începând de la Gorj", a declarat Antonescu.

Liderul PNL l-a criticat pe fostul său partener din USL pentru faptul că a politizat la nivel de judeţ întreaga activitate economică şi că le-a impus tuturor gorjenilor "să fie roşii". Antonescu a menţionat că în România trebuie să fie loc pentru toate culorile politice, nu doar pentru roşul PSD.

Aceste critici au fost reluate şi la postul B1 TV, în emisiunea lui Robert Turcescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici