Ponta: Guvernul se va prezenta în Parlament şi cu alte proiecte, din cauza sabotajului lui Băsescu

Guvernul se va mai prezenta în faţa Parlamentului şi cu alte proiecte din cauza sabotajului exercitat de către preşedintele Traian Băsescu, care contestă la Curtea Constituţională diferite legi, precum cea a referendumului, sabotaj care, probabil, va continua şi anul viitor, afirmă premierul Ponta.

197 afișări
Imaginea articolului Ponta: Guvernul se va prezenta în Parlament şi cu alte proiecte, din cauza sabotajului lui Băsescu

Ponta: Guvernul se va prezenta în Parlament şi cu alte proiecte, din cauza sabotajului lui Băsescu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Mi-aş fi dorit ca acest proiect să poată fi adoptat în procedura obişnuită a celor două camere. Din păcate, avem mult prea multe proiecte importante - şi poate cel mai important este Legea referendumului, adoptată de către dumneavoastră, parlamentarii României, de două ori chiar, dar de fiecare dată sabotajul preşedintelui României, cel care contestă la Curte, evident, Curtea nu-i dă dreptate, dar nici astăzi nu avem această lege. Acest sabotaj pe care nu-l înţeleg şi care, probabil, va continua anul viitor va impune ca Guvernul pe care dumneavoastră l-aţi investit şi pe care îl sprijiniţi să vină în faţa dumneavoastră cu aceste proiecte, să le adoptăm, să le punem în practică", a spus Ponta parlamentarilor, la angajarea răspunderii pentru proiectul descentralizării.

Întrebat ulterior de jurnalişti când se va mai prezenta în faţa Parlamentului cu proiecte de legi, Ponta a răspuns: "Păi, în viitor".

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici