Ponta îi invită la Parlament, luni, pe toţi cei care au semnat moţiunea contra lui Ungureanu în 2012

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, i-a invitat pe toţi parlamentarii care au votat, în urmă cu trei ani, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, a cărui cădere a condus la instalarea Cabinetului USL, să participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment dedicat acestui moment.

981 afișări
Imaginea articolului Ponta îi invită la Parlament, luni, pe toţi cei care au semnat moţiunea contra lui Ungureanu în 2012

Victor Ponta (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

Evenimentul are tema "3 ani de la începutul sfârşitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu" şi a fost programat pentru ora 18.00, se arată în anunţul transmis, duminică, de Ponta.

"Împreună, vom reaminti ce a însemnat schimbarea cursului României din punct de vedere economic şi social!​", spune Ponta.

El a anexat acestui anunţ şi lista celor 235 de parlamentari care au votat moţiunea de cenzură şi sunt invitaţi la Parlament. Printre aceştia figurează Viorel Hrebenciuc, aflat în arest la domiciliu în dosarul privind retrocedările ilegale de păduri, Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, Cătălin Voicu, condamnat la şapte ani de închisoare pentru primire de mită, Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul "Transformatorul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici