Ponta îl verifică împreună cu "instituţiile specializate" şi pe viitorul ministru al Dezvoltării

Toate persoanele propuse pentru postul de ministru sunt verificate de "instituţiile specializate" înaintea nominalizării, aceeaşi procedură urmând să fie aplicată şi pentru funcţia de ministru al Dezvoltării şi Administraţiei, vacantă după demisia lui Liviu Dragnea, potrivit premierului Victor Ponta.

395 afișări
Imaginea articolului Ponta îl verifică împreună cu "instituţiile specializate" şi pe viitorul ministru al Dezvoltării

Ponta îl verifică împreună cu "instituţiile specializate" şi pe viitorul ministru al Dezvoltării (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti dacă a trimis demisia lui Liviu Dragnea către preşedintele Klaus Iohannis, premierul a răspuns că se va vedea cu preşedintele imediat ce va avea o propunere pentru acest portofoliu.

"Toate persoanele pe care le propun vreau să le verific şi cu instituţiile de specialitate, ca să nu fie niciun fel de probleme", a adăugat Ponta.

Ministrul demisionar al Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat cu premierul Victor Ponta şi cu comisarul UE pentru politici regionale, Corina Creţu, despre succesorul său la minister, astfel încât persoana care va fi nominalizată să aibă susţinerea tuturor.

Surse din PSD au vehiculat nominalizarea Sevilei Shhaideh, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, şi a Rovanei Plumb, preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi ministru al Muncii, drept posibile propuneri pentru Ministerul Dezvoltării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici