Ponta, întrebat dacă Băsescu se duce la puşcărie: Eu cred că se duce. După ce nu mai are imunitate

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu "se va duce la puşcărie", afirmă că el crede că acest lucru se va întâmpla deoarece este cercetat în dosarul terenurilor din Nana, dosar suspendat doar până la expirarea mandatului de preşedinte şi a imunităţii.

2153 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă Băsescu se duce la puşcărie: Eu cred că se duce. După ce nu mai are imunitate

Ponta, întrebat dacă Băsescu se duce la puşcărie: Eu cred că se duce. După ce nu mai are imunitate

Întrebat la România TV dacă crede că Băsescu se va duce la puşcărie, Ponta a răspuns: "Eu cred că se duce. Dincolo de discursul politic, eu ştiu, legal şi ştie toată lumea, că Băsescu este cercetat în dosarul Nana, care este suspendat până la expirarea mandatului de preşedinte şi a imunităţii".

Ponta a susţinut că Băsescu este cel care a patronat corupţia din ultimii zece ani, spunând că are certitudinea că aceasta a fost patronul corupţiei şi că decontul va fi făcut în decembrie, când nu va mai avea imunitate.

Ponta, zâmbind, dacă Băsescu refuză să plece după mandat: Intrăm ori cu psihiatrul, ori cu mascaţii

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat, zâmbind, că în Palatul Cotroceni se va intra "ori cu psihiatrul, ori cu mascaţii" în cazul în care preşedintele Traian Băsescu va refuza să părăsească clădirea la finalul mandatului.

Întrebat la România TV cum va proceda dacă preşedintele Traian Băsescu va refuza să plece de la Palatul Cotroceni, la sfârşitul mandatului, invocând probleme de securitate la graniţa ţării, Ponta a răspuns că mandatul Parlamentului este cel care este prelungit cu trei luni şi că nu este cazul de aşa ceva în privinţa preşedintelui.

Întrebat ce se va întâmpla totuşi dacă Băsescu refuză să plece din palat, Ponta a răspuns, zâmbind: "Avem forţe de ordine, dar, ca să fiu sincer, cred că trebuie să intrăm cu doctorii, nu cu mascaţii. Ori cu psihiatrul, ori cu mascaţii. La cum se exprimă în ultima perioadă Băsescu, luăm în calcul orice variantă, suntem pregătiţi".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici