Ponta, întrebat dacă Gold Corporation a cumpărat politicieni: Probabil că da, nu am date concrete

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, luni seară, dacă este de părere, ca cetăţean, că Gold Corporation a cumpărat politicieni, el răspunzând: "Probabil că da. Nu am date concrete în acest sens, dar probabil că da".

1712 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă Gold Corporation a cumpărat politicieni: Probabil că da, nu am date concrete

Ponta, întrebat dacă Gold Corporation a cumpărat politicieni: Probabil că da, nu am date concrete (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

"Probabil că da. Nu am date concrete în acest sens, dar probabil că da", a spus, luni, Ponta, la TVR, întrebat dacă el crede că Gold Corporation a cumpărat politicieni.

Ponta a adăugat că în mod sigur societatea a avut o campanie media extrem de agresivă, dar ineficientă.

Moderatorul a spus că potrivit site-ului companiei Gold Corporation, aceasta nu răspunde faţă de acţionari dacă angajaţii sunt implicaţi în scandaluri legate de coruperea de oficiali, iar premierul Ponta a replicat că societatea va răspunde în faţa legilor României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici