Ponta l-a retras pe Mihai Sebastian din postul de secretar de stat, la doar 3 săptămâni de la numire

Mihai Cristian Sebastian, fost vicepreşedinte la Autoritatea pentru Restituirea Propietăţilor şi director al Direcţiei Juridice din RA-APPS în Guvernul Boc, a fost retras din postul de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, la doar trei săptămâni de la numire.

345 afișări

El a fost retras prin decizie a premierului Victor Ponta, după ce tot şeful Guvernului îl numise în această funcţie la jumătatea lunii aprilie.

În postul de secretar de stat a fost numit Constantin Marius Banu.

Mihai Cristian Sebastian a lucrat ca director executiv la Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) în perioada 2009-martie 2011, iar ulterior ca vicepreşedinte la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Propietăţilor.

În 2005-2007, el a fost director coodonator la RA-APPS cu responsabilităţi privind administrarea Clubului Floreasca, Hotelului Triumf, precum şi a vilelor de protocol Lac I, Lac II, Lac III.

Presa a comentat faptul că premierul Ponta a numit ca secretar de stat "un apropiat al cuplului Elena Udrea-Dorin Cocoş şi prietenul asumat al preşedintelui Traian Băsescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici