Ponta: L-am întrebat pe preşedinte şi miercuri o să dau publicităţii acordul semnat

Premierul Victor Ponta a anunţat că a discutat cu preşedintele Traian Băsescu despre acordul semnat săptămâna trecută şi că a convenit cu acesta ca documentul să fie prezentat public miercuri, după ce toate negocierile privind constituirea Guvernului vor fi încheiate.

840 afișări
Imaginea articolului Ponta: L-am întrebat pe preşedinte şi miercuri o să dau publicităţii acordul semnat

Victor Ponta si Traian Basescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"L-am întrebat pe preşedinte şi mâine, după ce finalizăm toate discuţiile cu Guvernul, o să dau publicităţii acordul", a spus Ponta la postul B1 TV.

El a relatat că întâlnirea cu şeful statului de săptămâna trecută a fost organizată într-un mod mai complex, după o serie de tatonări prin intermediari, de genul discuţiilor dintre "israelieni şi palestinieni", iar întrevederea a avut loc în final pentru a se evita un "război nuclear".

Ponta a adăugat că Băsescu nu l-a anunţat că va înmâna documentul liderilor europeni şi că va face acest gest în faţa camerelor de luat vederi, dar că nu a fost deranjat de acest gest.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că premierul Victor Ponta va trebui să dea publicităţii "cât mai curând" textul acordului dintre acesta şi preşedintele Traian Băsescu, menţionând că, din punctul său de vedere, acest document nu ar fi trebuit semnat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici