Ponta merge, luni, în Parlament, la dezbaterea iniţiată de PNL, şi va prezenta măsuri pentru energie

Premierul Victor Ponta a anunţat că va prezenta, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, un pachet de măsuri în domeniul energetic, care va fi adoptat ulterior de Guvern, care să permită menţinerea unor preţuri competitive pentru producătorii industriali.

343 afișări
Imaginea articolului Ponta merge, luni, în Parlament, la dezbaterea iniţiată de PNL, şi va prezenta măsuri pentru energie

Ponta merge, luni, în Parlament, la dezbaterea iniţiată de PNL, şi va prezenta măsuri pentru energie (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Am avut încă o discuţie cu toţi cei implicaţi în aşa fel încât, luni, să prezint în Parlament, Camerei Deputaţilor, şi miercuri, în şedinţa de Guvern, să adoptăm toate actele normative necesare pentru a face un pachet de stimulare în zona energiei pentru industrie, pentru producătorii naţionali", a spus Ponta în şedinţa de miercuri a Guvernului.

El a arătat că, prin acest pachet legislativ, toţi producători vor beneficia şi în acest an de preţuri competitive la energia electrică şi la gaze, astfel încât economia să păstreze cursul pozitiv din 2013.

Ponta a precizat, totodată, că astfel de soluţii vor permite Guvernului să implementeze ulterior măsuri precum reducerea CAS sau scutirea de impozit pe profitul reinvestit.

Camera Deputaţilor va organiza, luni, 24 martie, o dezbatere în plen, la care este invitat premierul Victor Ponta, pe tema neimpozitării profitului reinvestit şi reducerii CAS cu 5 puncte procentuale la angajator, propunerea acestei dezbateri aparţinând PNL.

Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor a solicitat ca la dezbaterea din Cameră să participe atât premierul Victor Ponta, cât şi ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu, şi ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici