Ponta: Parlamentarii puterii primesc 100.000 de Euro pentru a vota bugetul

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, că USL va face plângere penală împotriva premierului Emil Boc pentru dare de mită, iar împotriva parlamentarilor puterii, pentru luare de mită, având în vedere faptul că aceştia vor primi 100.000 de Euro pentru a vota bugetul pe 2012.

351 afișări
Imaginea articolului Ponta: Parlamentarii puterii primesc 100.000 de Euro pentru a vota bugetul

Ponta: Parlamentarii puterii primesc 100.000 de Euro pentru a vota bugetul (Imagine: Shutterstock)

"Vom urmări şi amendamentele, dacă există, la buget, dacă nu - Hotărârile de Guvern emise ulterior de către Emil Boc din fondul de rezervă şi vom depune plângere penală pentru luare de mită şi dare de mită împotriva tuturor plarlamentarilor care îşi vând votul la buget pentru cei o sută de mii de Euro. Ştiţi că fiecare parlamentar al puterii va primi o sută de mii de Euro dacă votează bugetul?", a spus Ponta.

El a precizat că USL va face plângere penală împotriva premierului Emil Boc pentru dare de mită şi parlamentarilor puterii, pentru luare de mită.

"Noi o să le facem plângeri penale lui Emil Boc pentru dare de mită şi parlamentarilor pentru luare de mită şi imediat ce justiţia va redeveni liberă, după ce se ridică controlul preşedintelui asupra judecătorilor, aceşti oameni trebuie să răspundă penal", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici