Ponta: Şeful campaniei PSD la PE e Dragnea, când vine din Israel. Antonescu: Nu când, dacă...

Victor Ponta şi Crin Antonescu au glumit luni pe seama lui Liviu Dragnea, aflat în vizită oficială în Israel, unde ia parte la funeraliile lui Ariel Sharon, Ponta precizând că Dragnea va fi şeful campaniei PSD la PE când vine din Israel, în timp ce Antonescu l-a completat spunând: "Nu când, dacă..."

1357 afișări
Imaginea articolului Ponta: Şeful campaniei PSD la PE e Dragnea, când vine din Israel. Antonescu: Nu când, dacă...

Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Copreşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu au susţinut, luni, o conferinţă de presă comună, după reuniunea oficială a Uniunii, prima pe anul 2014 şi prima după situaţia creată la sfârşitului anului 2013, când cei doi s-au acuzat reciproc de minciună.

La finalul conferinţei, când cei doi se ridicaseră pentru a părăsi sala, un jurnalist l-a întrebat pe liderul PSD, Victor Ponta, în glumă, dacă PSD o va numi pe Gabriela Firea şefă de campanie la alegerile europarlamentare, aşa cum a procedat PNL, în cazul lui Petrache.

"Şeful nostru de campanie la europarlamentare este domnul Dragnea", a răspuns Ponta în primă instanţă.

"Când se întoarce din Israel", a adăugat premierul, în timp ce se pregătea să părăsească sala.

Răspunsul său a fost completat de liderul PNL, Crin Antonescu, care i-a replicat, râzând: "Nu când, dacă...".

Ponta a primit, la rândul său, râzând, replica lui Antonescu.

Vicepremierul Liviu Dragnea reprezintă Guvernul României la funeraliile fostului premier israelian Ariel Sharon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici