Ponta urmăreşte la TV, din biroul lui Zgonea, dacă senatorii PNL votează Codul Fiscal

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a venit la Parlament pentru a urmări din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor dacă senatorii PNL votează Codul Fiscal, spunând că social-democraţii votează un Cod liberal, iar liberalii sunt împotrivă "ca să nu mai înţeleagă nimeni nimic".

366 afișări
Imaginea articolului Ponta urmăreşte la TV, din biroul lui Zgonea, dacă senatorii PNL votează Codul Fiscal

Ponta urmăreşte la TV, din biroul lui Zgonea, dacă senatorii PNL votează Codul Fiscal (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Ponta a discutat, la Senat, cu preşedintele acestei Camere, Călin Popescu Tăriceanu, înainte ca senatorii să înceapă dezbaterea privind proiectul de Cod Fiscal propus de Guvern. La ieşirea din biroul lui Tăriceanu, liderul PSD a spus că se duce să vadă la televizor cum votează senatorii PNL.

"Mă duc să mă uit la televizor, să văd dacă PNL votează împotriva Codului Fiscal. Garantez că acum vrem să dăm votul, ca să vedem cine votează pentru Codul Fiscal şi cine împotrivă. Social-democraţii votează pentru un cod fiscal liberal şi liberalii votează împotriva unui cod fiscal liberal, ca să nu mai înţeleagă nimeni nimic în ţara asta", a spus Ponta.

El s-a dus în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, pentru a urmări la televizor votul din Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici