Premierul Tudose susţine că nu a încălcat Codul de conduită al membrilor Guvernului, când a participat la inaugurarea unui hotel din Mamaia

Premierul Mihai Tudose a susţinut, vineri, că nu a încălcat prevederile Codului de conduită al membrilor Guvernului, când a participat la inaugurarea unui hotel din Mamaia, afirmând că el a participat la o întâlnire cu operatorii din turism.

340 afișări
Imaginea articolului Premierul Tudose susţine că nu a încălcat Codul de conduită al membrilor Guvernului, când a participat la inaugurarea unui hotel din Mamaia

Tudose susţine că nu a încălcat Codului de conduită al membrilor Guvernului

”Încerc să fiu diplomat în răspuns. Evenimentul, care nu ştiu de ce e subiect la Chişinău, a fost o întâlnire cu operatorii în turism, care s-a desfăşurat într-un hotel, că de asta sunt operatori în turism. Restul ... puteţi să speculaţi cât vreţi”, a spus Mihai Tudose.

El a fost întrebat, la Chişinău, dacă nu a încălcat prevederile Codului de etică pentru membrii Guvernului, în momentul în care a participat la inaugurarea unui hotel din Mamaia. Potrivit programului oficial, premierul Mihai Tudose a participat, marţi seara, la o întâlnire cu reprezentanţii patronatului din turism şi la inaugurarea unei noi investiţii.

Potrivit Codului de etică al miniştrilor, document adoptat joi în şedinţa Executivului, membrilor guvernului le este interzis să permită utilizarea numelui sau imaginii proprii în acţiuni publicitare pentru promovarea unei activităţi comerciale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici