Preşedintele Iohannis vine marţi în Parlament, pentru a susţine un discurs

Preşedintele Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului marţi, de la ora 12.00, aşa cum solicitase, au decis luni membrii Birourilor Permanente Reunite ale celor două Camere ale Parlamentului, iar moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată miercuri, începând cu ora 12.00.

924 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Iohannis vine marţi în Parlament, pentru a susţine un discurs

Preşedintele Iohannis vine marţi în Parlament, pentru a susţine un discurs

"Am discutat (în şedinţa Birourilor Permanente Reunite ale celor două Camere ale Legislativului - n.r.) despre includerea î n ordinea de zi pentru marţi a solicitării preşedintelui României de a se adresa Parlamentuluii. Am hotărât ora 12, conform solicitării pe care a făcut-o domnia sa", a anunţat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

El a mai spus că în şedinţa de luni a plenului reunit va avea loc prezentarea moţiunii de cenzură, document care va fi dezbătut şi votat miercuri, la ora 12.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici