Preşedintele Klaus Iohannis va promulga vineri legea de respingere a OUG 13 şi de aprobare a OUG 14

Preşedintele Klaus Iohannis a anunat joi că va promulga în cursul zilei de vineri legea de respingere a OUG 13 şi de aprobare a OUG 14.

335 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis va promulga vineri legea de respingere a OUG 13 şi de aprobare a OUG 14

Preşedintele Klaus Iohannis va promulga vineri legea de respingere a OUG 13 şi de aprobare a OUG 14 (Imagine: Alexandru Dobre/ Foto Mediafax)

"Am constatat acum, înainte să ajung în sală, că au venit de la Parlament două legi: Legea de respingere a OUG 13 şi de aprobare a Ordonanţei 14. Voi promulga mâine aceste legi şi atunci avem toate condiţiile de a trece la normalizarea situaţiei", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, la jurământul celor patru miniştri noi din Cabinetul Grindeanu.

Camera Deputaţilor, ca for decizional, a votat marţi OUG 14, CU 292 de voturi pentru şi o abţinere, trei parlamentari neexeprimându-şi dreptul de vot.

De asemenea, deputaţii au aprobat Legea pentru respingerea OUG 13, cu 291 de voturi pentru şi 3 abţineri, un deputat neexprimându-şi dreptul de vot.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici