Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu cere demisia lui Jean-Claude Juncker: E nevoie de un nou preşedinte al Comisiei Europene, mai puţin coleg cu Putin

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, are partea lui de responsabilitate pentru Brexit şi ar trebui să demisioneze, susţine prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, care îi reproşează demintarului european şi apropierea de liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

3755 afișări
Imaginea articolului Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu cere demisia lui Jean-Claude Juncker: E nevoie de un nou preşedinte al Comisiei Europene, mai puţin coleg cu Putin

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu cere demisia lui Jean-Claude Juncker: E nevoie de un nou preşedinte al Comisiei Europene, mai puţin coleg cu Putin (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

"Brexit nu este doar eşecul lui Cameron, şi Juncker are partea lui de responsabilitate şi ar trebui să urmeze exemplul lui Cameron, să îşi dea demisia. Ar fi un gest de responsabilitate. Demisia nu înseamnă haos, ci perpetuarea lipsei de responsabilitate generează haos", a scris Predoiu, pe pagina sa de Facebook.

Liberalul mai spune că "e nevoie de un nou Preşedinte al Comisiei Europene, mai puţin coleg cu Putin şi mai capabil să insufle speranţă pentru mai multă Europă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici