Primarul Clotilde Armand anunţă un proiect pilot privind termoficarea. Ce promite edilul

  • Primarul Sectorului 1 anunţă un proiect pilot privind termoficarea în cartierul Aviaţiei.
  • Aproximativ 10.000 de oameni nu vor mai sta în frig şi vor avea apă caldă la iarnă, promite Clotilde Armand.
2891 afișări
Imaginea articolului Primarul Clotilde Armand anunţă un proiect pilot privind termoficarea. Ce promite edilul

Proiectul vizează îmbunătăţirea serviciului de termoficare pentru locuitorii cartierului Aviaţiei. Acesta se află la capătul reţelei de termoficare şi numeroase imobile nu sunt încălzite corespunzător.

Soluţia propusă de specialişti este conectarea la reţeaua urbană a unor echipamente care încălzesc apa.

Cartierul Aviaţiei din Sectorul 1 este cel mai lovit cartier din Bucureşti atunci când vine vorba de agentul termic. În fiecare an aproximativ 10.000 de cetăţeni au stat în frig în sezonul rece. Din iarna aceasta nu vom mai lăsa cetăţenii din acest cartier să stea fără căldură şi apă caldă. Demarăm un proiect pilot în sprijinul locuitorilor din blocurile în care sunt probleme cu alimentarea cu apă caldă şi căldură pe timpul iernii, deoarece este capătul reţelei de termoficare şi se pierde energie termică din cauza avariilor frecvente. Soluţia urgentă care urmează să fie aplicată începând din această iarnă: conectarea unor echipamente specializate pentru încălzit apa la punctele termoenergetice cu probleme”, a explicat  Clotilde Armand.

Primăria Sectorului 1 va semna un protocol cu Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti pentru implementarea proiectui pilot în iarna următoare. Primăria Sectorului 1 va plăti pentru igienizarea şi reabilitarea punctului termic şi chiria echipamentelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici