Radu Mazăre vrea să fie preşedinte PSD

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat, luni, înaintea Comitetului Executiv Naţional, că primarul Constanţei, Radu Mazăre, va candida la preşedinţia PSD, el arătând că a venit la şedinţa CExN pentru a-i depune acestuia dosarul de candidatură.

283 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre vrea să fie preşedinte PSD

Radu Mazăre vrea să fie preşedinte PSD (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Radu Mazăre candidează la Congresul PSD, la funcţia de preşedinte. În ceea ce priveşte locaţia, nu are importanţă, poate să fie oriunde, şi pe stradă. I-am făcut dosarul, vine în timp util (din Brazilia, n.r.). Nu e nicio glumă, vorbesc serios. V-a anunţat şi el personal că va candida", a spus Nicuşor Constantinescu.

El a adăugat că Mazăre încearcă, la modul serios, să devină preşedintele PSD, optând pentru candidaturi individuale şi pentru Liviu Dragnea în calitatea de secretar general.

"Vede câte voturi ia şi mergem mai departe. Nu înseamnă că, dacă pierzi o bătălie, ai pierdut şi războiul, nu? Domnul Mazăre vrea singur, fără liste", a spus preşedintele CJ Constanţa.

El a arătat că locul desfăşurării Congresului nu are importanţă. "Nu contează - afară, pe plajă, pe ploaie, pe ninsoare, pe zăpadă. Important e să candidezi şi să fii votat, nu?", a spus Nicuşor Constantinescu.

Radu Mazăre a plecat săptămâna trecută în Brazilia, pentru a participa la Carnaval. În 5 februarie, Mazăre spunea că se va gândi, în Brazilia, dacă va candida la preşedinţia PSD. "Nu au putut să mute cei din Brazilia carnavalul, având în vedere că este Congresul PSD. Este timp să-mi depun candidatura. Chestiunile tehnice nu le-am discutat, o să-mi las toate actele şi, dacă mă hotărăsc, dau un telefon şi le depun", a afirmat Mazăre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici