Rădulescu: Autostrada Sibiu Piteşti, proiect de o importanţă majoră pentru Vâlcea şi pentru România

Lotul 2 al autostrăzii Sibiu-Piteşti, care este cel mai dificil şi pe care se vor construi 49 de poduri şi viaducte, 7 tuneluri şi un ecoduct în zona Lazaret, este un proiect de o importanţă majoră atât pentru Vâlcea, cât şi pentru România, afirmă preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

2854 afișări
Imaginea articolului Rădulescu: Autostrada Sibiu Piteşti, proiect de o importanţă majoră pentru Vâlcea şi pentru România

Sursa foto: Facebook

„Am fost astăzi (marţi - n.r.) la Câineni, la organizarea de şantier a constructorului Lotului 2 al autostrăzii Sibiu-Piteşti, pentru un bilanţ cu privire la evoluţia lucrărilor pe acest tronson. Pentru o bună colaborare, la această întâlnire, alături de constructorul Mapa Cengiz, au fost invitaţi reprezentaţi ai instituţiilor publice de la nivelul judeţului Vâlcea: Instituţia Prefectului, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Primăria Racoviţa, Primăria Câineni şi personalul tehnic din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea. Acest tronson de autostradă este cel mai dificil, cu o lungime totală de peste 31 km. Pe această secţiune se vor construi 49 de poduri şi viaducte, 7 tuneluri şi 1 ecoduct în zona Lazaret”, declară preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

El spune că a primit asigurări din partea constructorului că proiectarea se va termina curând şi că lucrările efective vor începe în această primăvară.

„De asemenea, în urma discuţiilor, am solicitat să se ia măsurile necesare pentru a evita crearea de ambuteiaje în zonele prin care trec utilajele constructorului. Aşa cum am mai spus, autostrada nu trece pe deasupra judeţului, este un proiect de o importanţă majoră atât pentru Vâlcea, cât şi pentru România şi mă interesează ca lucrările să fie finalizate la termenul stabilit”, încheie Rădulescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici