Rădulescu: USL trebuie să-şi ducă crucea până la capăt. Încă nu a dus-o destul

Liderul senatorilor PDL, Cristian Rădulescu, a declarat că "USL trebuie să-şi ducă crucea până la capăt, încă nu a dus-o destul" şi a apreciat că USL "deocamdată nu se va rupe", deoarece "puterea îi uneşte şi Crin Antonescu e obligat de situaţie să rămână la remorca locomotivei de stânga, PSD".

192 afișări
Imaginea articolului Rădulescu: USL trebuie să-şi ducă crucea până la capăt. Încă nu a dus-o destul

Rădulescu: USL trebuie să-şi ducă crucea până la capăt. Încă nu a dus-o destul (Imagine: Catalina Filip / MediafaxFoto)

Cristian Rădulescu a precizat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că situaţia partidelor de la guvernare este "o odisee în care din păcate PNL se situează tot timpul în poziţia de vioară a doua acceptând tot felul de concesii".

Rădulescu crede că USL nu se va rupe deocamdată, deoarece "puterea îi uneşte" pe cei aflaţi în această alianţă.

"Părerea mea este că USL trebuie să-şi ducă crucea până la capăt. Încă nu a dus-o destul, încă lumea nu a sesizat, nu şi-a dat seama, dar începe să-şi dea seama despre toate contradicţiile extraordinare între ceea ce s-a afirmat în campania electorală şi ce se întâmplă, s-a promis lapte şi miere şi după Crăciun curg taxe peste taxe", a precizat Cristian Rădulescu.

El crede că este momentul în care fiecare dintre partidele din USL, "pe fondul unei iritări crescânde", îşi face "nişte analize referitoare la comportamentul politic ulterior".

"Deocamdată nu se va rupe (USL - n.r.), fiindcă puterea îi uneşte şi fiindcă în special domnul Crin Antonescu e obligat de situaţie să rămână la remorca locomotivei de stânga PSD, în speranţa că anul 2014 va fi unul fast pentru dânsul", a adăugat Cristian Rădulescu.

În legătură cu numirea Laurei Codruţa Kovesi la DNA, Rădulescu a arătat că aceasta este "o persoană care a performat după o expertiză şi o examinare corectă pe plan european".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici