Rareş Bogdan, sfaturi pentru Dan Barna, în ziua anunţului candidaturii sale la Cotroceni: Ca să ajungă la măcar 40% din populaţie să introducă şi filmul „Dacii”

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan l-a sfătuit pe Dan Barna, ales prezidenţiabilul USR, să introducă în discurs referinţe şi la filmele „Dacii” sau „Mihai Viteazul”, pentru ca mesajul său să ajungă la măcar 40% din populaţie, să nu se rezume doar la „Matrix”, „Star Trek” şi „Game of Thrones”.

4848 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, sfaturi pentru Dan Barna, în ziua anunţului candidaturii sale la Cotroceni: Ca să ajungă la măcar 40% din populaţie să introducă şi filmul „Dacii”

Rareş Bogdan, despre Barna: Ca să ajungă la măcar 40% din populaţie să introducă şi filmul „Dacii”

„Ca să-i reuşească să ajungă măcar la 40% din populaţia României să introducă măcar filmul «Dacii» sau filmul «Mihai Viteazul» sau măcar «Septembrie în flăcări». Consultanţii dânsului ar trebui să îl ia mai din scurt şi să-l înveţe, că Dan e un băiat inteligent şi învaţă repede. E ca un burete, deci să îi spună «Dane, vezi că nu trebuie să te adresezi doar la 15-20%. De data asta, ai nevoie de mai mult ca să nu te faci de râs la prezidenţiale»”, a afirmat Rareş Bogdan, sâmbătă seara, la România Tv.

Liberalul a adăugat că, indiferent cineva va fi prezidenţiabilul Alianţei USR-PLUS, ar trebui să îşi vadă lungul nasului şi să nu încerce sară multe trepte, fiindcă îşi va rupe picioarele.

„Oricine va fi, e normal ca Alianţa să scoată un candidat, dar în piaţă trebuie să arzi etape. Trebuie să ştii să îţi vezi lungul nasului şi să nu încerci să îţi sari multe trepte, pentru că îţi rupi picioarele. Noi avem un om care a fost premier şi a încercat să câştige Preşedinţia ceva mai repede decât trebuia să candideze şi a pierdut iremediabil, iar astăzi se află la un scor foarte mic cu partidul domniei sale”, a completat eurodeputatul PNL.

El a mai spus că o comparaţie între Klaus Iohannis şi Dan Barna la prezidenţiale e ca una între oraşele New York şi Roman.

„Dan Barna, care e un politician care poate pe viitor să reprezinte lucruri în România, ar trebui să înţeleagă că cineva îl împinge din spate şi îşi rupe nasul. În faţa lui Klaus Iohannis nu poate astăzi câştiga. Klaus Iohannis în faţa lui Dan Barna este diferenţa dintre New York şi Roman. Deci va câştiga uşor Klaus Iohannis, dar sigur e bine pentru că e bine să înveţi. De la un om cum e Klaus Iohannis, în discuţiile televizate, în discursuri, urmărindu-l, încercând să îl copiezi sau încercând să fii mai bun ca el poţi să înveţi foarte mult. Deci e un profesor foarte bun”, a conchis Rareş Bogdan.

Dan Barna a evocat, sâmbătă la Congresul USR, scena din filmul „Matrix” în care personajul principal avea de ales între a lua pastila roşie sau albastră. Liderul partidului a spus că, prin intrarea în politică, a ales să ia pastila albastră care îi arată realitatea aşa cum este ea.

El a mai precizat că Alianţa USR-PLUS are o şansă reală să dea preşedintele României. El le-a spus colegilor prezenţi la Congres că USR este „Game of Thrones ca viziune”, dar ca energie este „Star Trek-ul României”.

Barna a fost ales candidatul USR la prezidenţiale, în Congresul de sâmbătă al partidului.

Tot sâmbătă a avut loc şi Consiliul Naţional al PLUS. La finalul reuniunii, Dacian Cioloş a anunţat că a fost decis ca prezidenţiabilul partidului să fie ales prin vot electronic de către toţi membrii formaţiunii, în perioada 22-27 iulie. Ulterior vor fi negocieri cu USR pentru a decide candidatul Alianţei la prezidenţiale.

Taguri:
rareş,
bogdan,
barna

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici