Rovana Plumb: Discursul lui Victor Ponta a arătat că USL are premier

Europarlamentul PSD Rovana Plumb consideră că discursul susţinut de liderul PSD, Victor Ponta, la învestirea Guvernului Ungureanu în Parlament arată că USL are o propunere de premier redutabilă.

533 afișări
Imaginea articolului Rovana Plumb: Discursul lui Victor Ponta a arătat că USL are premier

Rovana Plumb: Discursul lui Victor Ponta a arătat că USL are premier (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Discursul lui Victor Ponta a arătat aşa cum trebuie să arate un discurs al unui politician care vrea să traiască într-o ţară normală, europeană. Discursul lui Victor Ponta este un pas către viitor, către revenirea la normalitate, atunci când actuala putere, cu toţi reprezentanţii ei de seamă, va deveni istorie. Toţi ştim că va veni un moment când Traian Băsescu şi sistemul impus de PDL nu vor mai fi. Acest moment se apropie vertiginos, iar USL trebuie să demonstreze că este o alternativă pentru putere la toate nivelurile", apreciază europarlamentarul PSD, potrivit unui comunicat.

Rovana Plumb a mai spus că "USL merge înainte puternică, unită şi determinată să câştige alegerile locale şi parlamentare".

Liderul PSD, Victor Ponta, a susţinut, joi, în plen, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute şi din care au lipsit accentele vehemente. Mai mult, Ponta a lăsat să se înţeleagă că opoziţia ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Imediat după discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o şedinţă ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD şi a preşedintelui formaţiunii social-democrate.

Ulterior, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut un apel, în numele colegilor săi din conducerea partidului, la partenerii din USL, respectiv la PSD şi la PC, solicitându-le să nu uite nicio secundă cu cine se bat şi că lupta lor este împotriva regimului Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici