Sârbu: Congresul PNŢCD organizat de Miluţ este nul de drept, îl atacăm la tribunal

Liderul ţărănist Radu Sârbu, ales preşedinte al formaţiunii la congresul din august 2008, susţine că Marian Miluţ nu a fost reales, sâmbătă, preşedintele PNŢCD întrucât congresul organizat la Bucureşti este "nul de drept" şi va fi atacat în instanţă.

16 afișări
Imaginea articolului Sârbu: Congresul PNŢCD organizat de Miluţ este nul de drept, îl atacăm la tribunal

Sârbu: Congresul PNŢCD organizat de Miluţ este nul de drept, îl atacăm la tribunal (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Sârbu a declarat că, în cursul săptămânii viitoare, congresul va fi atacat la Tribunalul Municipiului Bucureşti.

"Ceea ce a organizat Marian Miluţ la Palatul Parlamentului nu a fost congresul PNŢCD, ci al angajaţilor de la Prefab Călăraşi, şi nu are legătură cu PNŢCD. Miluţ nu mai este preşedinte al PNŢCD, fiind exclus din partid de Juriul de Onoare şi Arbitraj, care a fost ales statutar la congresul din ianuarie 2007. Congresul de sâmbătă este nul de drept şi îl vom ataca la Tribunalul Municipiului Bucureşti şi sunt convins că justiţia va restabili adevărul", a afirmat Sârbu.

Acesta l-a acuzat pe Miluţ de "inconsecvenţă" şi că "linge unde a scuipat", pentru declaraţiile pro-PDL şi pro-Traian Băsescu făcute sâmbătă.

"Opţiunile politice ale lui Marian Miluţ sunt, de fapt, opţiuni personale. După ce doi ani a scuipat în direcţia PDL şi a lui Traian Băsescu, vine acum şi linge unde a scuipat. Declaraţiile lui nu au legătură cu principiile, ci cu interesul său personal", a mai spus Radu Sârbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici