Sârbu: Mă voi alătura grupului independenţilor, sper să fie nucleul unei construcţii politice

Deputatul Marian Sârbu anunţă, într-o declaraţie remisă, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că se va alătura grupului parlamentarilor independenţi coordonat de Gabriel Oprea, exprimându-şi speranţa că acest grup va reprezenta nucleul unei viitoare construcţii politice.

22 afișări
Imaginea articolului Sârbu: Mă voi alătura grupului independenţilor, sper să fie nucleul unei construcţii politice

Sârbu: Mă voi alătura grupului independenţilor, sper să fie nucleul unei construcţii politice (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Mă voi alătura grupului independenţilor din Parlament", anunţă Marian Sârbu.

El precizează că este prieten cu Gabriel Oprea de multă vreme.

"Sunt prieten cu ministrul Gabriel Oprea de multă vreme şi îmi manifest speranţa că acest grup, în care se regăsesc şi foşti colegi de la PSD, va reprezenta nucleul unei viitoare construcţii politice care să reprezintă stânga politică adevărată şi interesul naţional totodată", mai spune Sârbu.

Fostul vicepreşedinte al PSD Marian Sârbu a anunţat, vineri, după întâlnirea cu Victor Ponta, că este "nevoit" să părăsească partidul şi că probabil se va alătura grupului independenţilor din Parlament, coordonat de Gabriel Oprea.

Sârbu a spus că principala sa nemulţumire este legată de situaţia "destul de suspicioasă" din partid, menţionând că nu poate avea eficienţă în domeniul social, pe care îl coordonează de 16 ani în PSD, în condiţiile în care unii dintre colegi îi cer să fie împotriva propriilor convingeri.

Liderul coordonator al grupului parlamentarilor independenţi, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că prietenul său Marian Sârbu va avea un rol foarte important în construcţia politică de centru-stânga pe care o au în vedere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici