Scandal la nivel înalt. Premierul australian îl numeşte pe Elon Musk un „miliardar arogant”

  • Premierul australian Anthony Albanese l-a numit pe Elon Musk un „miliardar arogant”.
  • Politicianul a fost deranjat de faptul că Musk nu a acceptat să retragă de pe platforma X imaginile de la atacul dintr-o biserică din Sydney.
  • Elon Musk s-a apărat acuzându-l pe Albanese de cenzură.
383 afișări
Imaginea articolului Scandal la nivel înalt. Premierul australian îl numeşte pe Elon Musk un „miliardar arogant”

Scandal la nivel înalt. Premierul australian îl numeşte pe Elon Musk un „miliardar arogant”

Luni, un tribunal australian a ordonat companiei de socializare a lui Musk să ascundă imaginile cu atacul de săptămâna trecută de la Sydney.

Criticile premierului Anthony Albanese au apărut după ce Elon Musk a publicat un mesaj prin care acuză guvernul australian de cenzură, potrivit BBC.

Marţi, Albanese a declarat pentru ABC News că Musk „crede că este deasupra legii, dar şi deasupra decenţei comune”.

Săptămâna trecută, comisarul australian pentru eSafety, un organism de reglementare independent, a ameninţat X şi alte companii de social media cu amenzi usturătoare dacă nu elimină videoclipurile cu înjunghierea din biserică pe care poliţia a numit-o atac terorist.

X a susţinut că ordinul „nu intră în domeniul de aplicare a legii australiane”. Ca urmare, comisarul australian a solicitat o decizia în instanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici