Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Dorel Săndesc, a demisionat. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

Dorel Săndesc, secretar de stat în ministerul Sănătăţii, a demisionat miercuri din funcţie, urmând ca premierul Dacian Cioloş să ia act de decizia acestuia, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

1357 afișări
Imaginea articolului Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Dorel Săndesc, a demisionat. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Dorel Săndesc, a demisionat

Dorel Săndesc şi-a înaintat miercuri demisia din funcţia de secretar de stat, urmând ca aceasta să intre în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial.

Surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX că premierul Dacian Cioloş urmează să ia act de decizia lui Dorel Săndesc.

Săndesc a fost numit marţi prorector la UMF Timişoara.

Decizia privind eliberarea din funcţie a secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Dorel Săndesc, a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Premierul Dacian Cioloş a luat act de demisia secretarului de stat din ministerul Sănătăţii Dorel Săndesc iar decizia eliberării din funcţie a fost publicată în Monitorul Oficial, miercuri.

În documentul publicat se menţionează că "eliberarea din funcţie s-a făcut la cerere".

Dorel Săndesc, secretar de stat în ministerul Sănătăţii, a demisionat miercuri din funcţie după ce a fost numit marţi prorector la UMF Timişoara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici