Şerban Nicolae i-a cerut demisia lui Cadariu. Ministrul Sănătăţii: Îmi asum problemele de comunicare

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a declarat că, în criza bebeluşilor, dincolo de problemele de comunicare pe care şi le asumă, s-au parcurs toţi paşii aşa cum s-ar fi întâmplat în orice ţară din această Europă, el răspunzând astfel solicitării senatorului Şerban Nicolae de a demisiona.

Şerban Nicolae i-a cerut demisia lui Cadariu. Ministrul Sănătăţii: Îmi asum problemele de comunicare

“Îmi asum şi criticile. Îmi asum acest mandat şi în mod particular. Vizavi de problema ridicată de dl. senator Șerban Nicolae, ceea ce pot să spun este că, dincolo de probleme de comunicare pe care mi le-am asumat şi mi le asum, s-au parcurs toţi paşii aşa cum s-ar fi întâmplat în orice ţară din această Europă. Faptul că lucrurile în acest moment sunt amestecate între ceea ce s-a întâmplat şi ceea ce s-a comunicat în diverse moduri mă depăşeşte şi îmi pare foarte rău. Dacă urmărim comunicatele şi tot ceea ce s-a întâmplat de-a lungul acestei perioade, cred că adevărul iese la iveală”, a declarat ministrul Sănătăţii în plenul Senatului.

Reacţia lui Cadariu a venit după ce senatorul PSD Şerban Nicolae i-a cerut să demisioneze.

“Nu e nimic ruşinos în ce vă propun şi nu e nimic degradant, situaţii grave cărora nu le-aţi făcut faţă. Suntem în situaţia în care o criză care a determinat moartea unor copii nu a fost tratată ca o criză, ci ca un eveniment de presă. V-aş ruga să alegeţi între demnitate şi orgoliu şi să alegeţi demnitatea“, i-a spus Şerban Nicolae ministrului Sănătăţii.

Patriciu Andrei Achimaş Cadariu a spus că îşi însuşeşte criticile social-democratului, dar a subliniat că nu are cum să fie responsabil de ce s-a întâmplat în 25 de ani şi în niciun caz nu îşi propune iniţiative care sa treacă dincolo de limitele mandatului său.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
MINISTRUL SANĂTĂTII ,
SENAT ,
demisie
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Nu mai e nimic de făcut?! Anunţul care arată DEZASTRUL cu cinci zile înainte de alegeri. Datele despre Firea sunt de NECONTESTAT