Şedinţa de Guvern a fost întreruptă şi va fi reluată la ora 15:00. Ponta merge din nou la CSM

Şedinţa de Guvern a fost întreruptă şi va fi reluată la ora 15:00, pentru ca premierul Victor Ponta să participe la şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

557 afișări
Imaginea articolului Şedinţa de Guvern a fost întreruptă şi va fi reluată la ora 15:00. Ponta merge din nou la CSM

Şedinţa de Guvern a fost întreruptă şi va fi reluată la ora 15:00. Ponta merge din nou la CSM (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Ponta, ministru interimar al Justiţiei, a participat joi de dimineaţă la şedinţa CSM în care Consiliul a luat act de demisia din magistratură a Monei Pivniceru, propusă ministru al Justiţiei.

El a plecat de la CSM pentru a conduce şedinţa de Guvern, anunţând însă că se va întoarce la sediul Consiliului şi că este bucuros că joi a fost întrunit cvorumul Plenului CSM şi că Mona Pivniceru va putea fi numită, în aceste condiţii, ministru al Justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici