Şeful DGA şi unul dintre adjuncţii săi, eliberaţi din funcţie de preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi decretele pentru încetarea raporturilor de serviciu ale şefului Direcţiei Generale Anticorupţie, chestorul principal de poliţie Jănică Arion-Ţigănaşu, şi ale adjunctului acestuia, chestorul de poliţie Genu-Eduard Radu, cu Ministerul Afacerilor Interne.

1245 afișări
Imaginea articolului Şeful DGA şi unul dintre adjuncţii săi, eliberaţi din funcţie de preşedintele Klaus Iohannis

Şeful DGA şi unul dintre adjuncţii săi, eliberaţi din funcţie de preşedintele Klaus Iohannis (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Iohannis a semnat, de asemenea, decretul privind trecerea în rezervă a general-locotenentului cu trei stele Dorel Grădinaru din Ministerul Afacerilor Interne. Acesta a condus Inspectoratul General de Aviaţie din Ministerul de Interne, fiind demis de la conducerea instituţiei după tragedia de la Constanţa când un elicopter SMURD s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol.

Totodată, a fost eliberat din funcţie şi chestorul de poliţie Viorel Dosaru, subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, al cărui nume apare în dosarul de evaziune fiscală clasat de procurorul Lucian Papici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici