Senatorul Cătălin Voicu, internat în spital cu probleme cardiace

Senatorul Cătălin Voicu, în cazul căruia Comisia juridică a Senatului a avizat favorabil cererea Ministerului Justiţiei de încuviinţare a arestării, a fost internat, în noaptea de marţi spre miercuri, în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, cu probleme cardiace.

31 afișări
Imaginea articolului Senatorul Cătălin Voicu, internat în spital cu probleme cardiace

Senatorul Cătălin Voicu, internat în spital cu probleme cardiace (Imagine din arhivă; Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că bărbatul a ajuns la spital în jurul orei 3.00 şi a fost internat la Secţia de Cardiologie, în cursul zilei de miercuri urmând ca medicii să îi facă analize mai amănunţite.

Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Andrei Georgescu, a declarat că Voicu este în evaluări neurologice şi cardiologice la UPU Cardiologie.

Andrei Georgescu a precizat că atunci când a venit la spital Voicu avea pulsul 130 şi tensiunea arterială 160 cu 90, acuza dureri de cap, în piept şi transpira.

Investigaţile continuă, iar miercuri după prânz ar putea să existe un diagnostic mai precis, a mai spus Georgescu.

Comisia juridică a Senatului a avizat favorabil, marţi, cu opt voturi "pentru" şi trei "împotrivă", cererea Ministerului Justiţiei de încuviinţare a arestării senatorului Cătălin Voicu, votul membrilor comisiei fiind secret.

Comisia juridică urma să finalizeze raportul în cursul zilei de marţi şi să îl înainteze Biroului Permanent, care probabil va decide ca miercuri să fie încris pe ordinea de zi a plenului, începând cu ora 14.00, a precizat Toni Greblă, în finalul declaraţiei de presă.

Înainte de începutul audierii lui Voicu, Greblă declara că membrii Comisiei juridice îşi doresc ca dosarul să ajungă cât mai repede în justiţie.

"Vrem ca dosarul să ajungâ cât mai repede în justiţie, nu ne aşteptăm la dezvăluiri senzaţionale", declara Greblă presei cu câteva minute înainte de sosirea lui Voicu la sala de şedinţe a Comisiei juridice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici