Silviu Prigoană şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei: Nu mă tem de niciun contracandidat, eu sunt Silviu Prigoană

Candidatul PDL în cursa pentru Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, s-a înscris la Biroul Electoral în competiţia pentru Primăria Generală, arătând că, în cazul în care va câştiga, va rezolva problema câinilor fără stăpân şi se va îmbrăca în alb "direct la Măruţă în emisiune".

561 afișări
Imaginea articolului Silviu Prigoană şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei: Nu mă tem de niciun contracandidat, eu sunt Silviu Prigoană

Silviu Prigoană (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Silviu Prigoană a venit însoţit de preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, şi de alţi membri ai partidului, printre care Costică Canacheu şi Ştefan Pirpiliu.

Întrebat de ce contracandidat se teme în cursa pentru funcţia de primar general al Capitalei, Prigoană a răspuns: "De niciunul. Eu nu am contracandidat, eu sunt Silviu Prigoană".

Silviu Prigoană speră să iasă un număr cât mai mare de bucureşteni la vot şi a arătat că şi vremea ţine cu el "şi timpul îşi doreşte" ca el să fie primar general al Capitalei.

"Bucureştiul trebuie să fie o capitală europeană. Am intrat în campania electorală pentru că-mi doresc acest lucru, copiii mei să înveţe în ţară, să rămână în Bucureşti, să avem confortul cetăţeanului european", a adăugat Prigoană.

El a mai spus că speră ca din 10 iunie să se îmbrace în alb, aşa cum a promis în cazul în care va deveni primar general al Capitalei, Prigoană fiind cunoscut pentru faptul că se îmbracă doar în cosume negre având cămaşă şi cravată tot de culoare neagră.

"Eu sper ca din 10 iunie să fiu îmbrăcat în alb, pentru că am promis că, dacă voi fi primar general, începând din 11 iunie mă voi îmbrăca în alb direct la Măruţă în emisiune", a precizat Silviu Prigoană.

La rândul său, preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat că PDL vine la Bucureşti cu cea mai bună echipă şi cel mai bun candidat la Primăria Generală, menţionând că democrat-liberalii vor continua toate proiectele pe care le-au avut la Bucureşti.

"Din 10 iunie vom continua modernizarea acestui oraş, ca să avem un Bucureşti curat, sigur şi un Bucureşti care să ofere o viaţă la preţul corect", a precizat Elena Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici