Primarul Capitalei Sorin Oprescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat, susţinut de USL

Primarul general Sorin Oprescu şi-a depus, duminică, candidatura pentru un nou mandat de edil-şef al Capitalei, cu susţinerea USL.

417 afișări
Imaginea articolului Primarul Capitalei Sorin Oprescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat, susţinut de USL

Sorin Oprescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

La depunerea candidaturii au asistat premierul desemnat Victor Ponta, preşedintele PSD, preşedintele PNL Crin Antonescu, preşedintele PC Daniel Constantin.

"Le mulţumesc colegilor şi prietenilor, pentru simplul motiv că am ajuns la concluzia că e bine să ai prieteni", a declarat Oprescu, după acceptarea candidaturii sale.

"Dorinţa mea este de a continua, de a schimba oraşul în bine, de a ne dezvolta cu toţii, de a intra în normalitate şi am convingerea că în anii următori vom reuşi să intrăm în normalitate", a afirmat Sorin Oprescu.

El a spus că îl bucură faptul că oamenii îl susţin şi a ajuns la concluzia că este bine să ai prieteni şi că a strâns 177.000 de semnături din partea cetăţenilor "fără a forţa lucrurile".

"În privinţa semnăturilor sunt 177.000 de semnături şi fără a forţa lucrurile şi fără a face minicorturi. Felul în care au venit oamenii să mă susţină m-a impresionat foarte mult", a adăugat Oprescu.

Sorin Oprescu a venit la depunerea candidaturii însoţi de liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu. Victor Ponta i-a urat lui Sorin Oprescu succes şi i-a spus acestuia că va fi primul primar general care va avea sprijinul Guvernului.

"Mulţumesc, contez pe treaba asta", a răspuns Sorin Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici