Sorin Oprescu optează pentru un guvern de profesionişti neangajaţi politic

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu, primar general al Capitalei, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti, că, dacă va fi ales preşedinte al României, va opta pentru un guvern de profesionişti neangajaţi politic.

33 afișări
Imaginea articolului Sorin Oprescu optează pentru un guvern de profesionişti neangajaţi politic

Sorin Oprescu optează pentru un guvern de profesionişti neangajaţi politic (Imagine: Mediafax Foto/Adi Piclisan)

Întrebat ce formulă guvernamentală ar susţine în cazul în care ar fi ales preşedinte, Sorin Oprescu a afirmat că ar opta "pentru un premier tehnocrat şi un guvern de profesionişti neangajaţi politic".

Candidatul independent la Preşedinţie nu a dorit să spună pe cine anume ar nominaliza pentru funcţia de şef al Guvernului sau pentru vreo altă funcţie, explicând: "M-am ferit întotdeauna de a plimba o serie întreagă de nume, unul dintre motive fiind că oamenii devin ţinte peste noapte".

Sorin Oprescu s-a aflat, joi seară, în municipiul Ploieşti, pentru a se întâlni cu susţinătorii săi la Preşedinţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici