Ştefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, explică incidentul în urma căruia s-a deschis dosar penal: Soţia lui Valentin Dragnea ne-a persiflat. Noi am reproşat asocierea cu PSD

Ştefan Caramitru transmite, într-un comunicat de presă remis luni seară MEDIAFAX, că în urmă cu 10 zile a avut loc un incident verbal minor pe stradă cu Valentin Dragnea, precizând că soţia acestuia i-a persiflat, iar el le-a reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea faţă de cetăţeni.

13874 afișări
Imaginea articolului Ştefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, explică incidentul în urma căruia s-a deschis dosar penal: Soţia lui Valentin Dragnea ne-a persiflat. Noi am reproşat asocierea cu PSD

Ştefan Caramitru: Soţia lui Valentin Dragnea ne-a persiflat. Noi am reproşat asocierea cu PSD

"Locuiesc pe aceeaşi stradă cu Familia Dragnea în Cotroceni, însă nu ne cunoaştem. Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (maşina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea şi soţia acestuia, conduşi de un şofer). Am claxonat pentru a semnaliza prezenţa noastră şi intenţia de a avansa moment după care pasagerii au coborât din maşină. În acel timp a avut loc o altercaţie verbală cu doamna Dragnea moment în care dl. Dragnea a plecat în grabă şi a intrat în curtea imobilului. Soţia acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsită de eleganţă, iar noi am reproşat asocierea cu PSD şi agresivitatea generală faţă de cetăţeni", a transmis Ştefan Caramitru, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Fiul lui Ion Caramitru susţine că i-a fost greu să nu reacţioneze la un atac verbal, "în special după experienţa avută în noaptea de 10 August împreună cu cei apropiaţi în Piaţa Victoriei".

"După câteva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre. De atunci, nu am fost contactat de nimeni şi nu am comunicat acest incident la terţi, şi nu a mai avut loc nici o discuţie cu familia Dragnea. Până în acest moment, nu am fost informaţi oficial din partea organelor competente privind existenţa unei plângeri cu privire la această altercaţie verbală şi sunt foarte surprins de informaţiile care se vehiculează în presă mai ales că nu am fost contactaţi pentru a ne exprima un punct de vedere. Sunt şocat de detaliile prezentate de anumite trusturi de presă, care menţionează „agresiuni” din partea mea si alte fapte care sunt foarte departe de realitate. Daca într-adevăr exista o plângere penală cu privire la acest incident minor, vom răspunde oricăror solicitări din partea autorităţilor şi vom furniza orice informaţie necesară pentru stabilirea adevărului", potrivit sursei citate.

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, şi soţia acestuia au fost agresaţi verbal pe stradă, Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 deschizând un dosar penal în care se cercetează fapte de ameninţare şi tulburarea ordinii publice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici