Strategia Naţională pentru Sport. Eduard Novak a anunţat finalizarea analizei preliminare

Ministrul Sportului Eduard Novak a anunţat miercuri seara că analiza preliminară a Strategiei Naţionale pentru Sport a fost finalizată, concluziile primei etape fiind prezentate unui grup interministerial.

279 afișări
Imaginea articolului Strategia Naţională pentru Sport. Eduard Novak a anunţat finalizarea analizei preliminare

Strategia Naţională pentru Sport. Eduard Novak a anunţat finalizarea analizei preliminare

Într-o postare pe facebook, Novak a precizat: „Eu nu îmi doresc ca această Strategie să rămână un simplu document. Pentru aceasta, sunt extrem de importante consultările cu principalii stakeholderi din sport, care vor continua până la finalul lunii februarie.

Doar implicarea pe scară largă a actorilor relevanţi şi interesaţi poate construi o strategie care să aibă cu adevărat un impact major pe termen scurt, mediu şi lung.

Le mulţumesc tuturor celor care contribuie sau susţin acest proces de restartare a sportului românesc! Împreună vom reuşi!”

Eduard Novak spune de asemenea că „mesajul că sportul este important a ajuns la urechile tuturor”, făcând referire la şedinţa interministerială, prezidată de vicepremierul Kelemen Hunor, la care au mai participat reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale, Ministerului Sportului, Ministerului Apărării Naţionale, Cabinetului Vicepremierului, Ministerului Educaţiei şi Federaţiei Sportului Şcolar şi Universitar, Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, precum şi ai Ministerului Sănătăţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici