Sulfina Barbu: Sper ca anul viitor PDL să treacă de 25% în sondajele de opinie

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, ministrul Sulfina Barbu, şi-a exprimat speranţa, joi, la "Interviurile Gândul", ca anul viitor partidul să treacă de 25% în sondajele de opinie.

260 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Sper ca anul viitor PDL să treacă de 25% în sondajele de opinie

Sulfina Barbu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebată unde se va situa PDL în sondaje anul viitor, Sulfina Barbu a răspuns: "Eu sper să trecem de 25%, având în vedere că acum suntem undeva la 20% în preferinţele electoratului, dar cu semnalele acestea: că s-a făcut ceea ce trebuie pentru ţară, că nu a pus nimeni deoparte undeva să îi ascundă, ci banii care au fost disponibili s-au dus către investiţii".

Sulfina Barbu a apreciat că PDL ar putea ajunge la un procent situat între 25 şi 32% în sondaje.

"Eu sper ca PDL anul viitor să reuşească să treacă de 25%, să meargă între 25 şi 32%, depinde de implicarea şi bagajul pe care îl vor aduce, şi eu cred mult în aleşii locali", a spus Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici